Ontdek

de magie van Smartphone Fotografie

— A picture is worth a thousand words


Wat anderen zeggen ..Irene haar e-book '7 Fijne Tips Voor Het Maken Van Mooie Selfies' geeft heel eenvoudig de stappen weer, voor aanzienlijk mooiere selfies. Heel handig voor als je ook zakelijk selfies inzet.

Marleen Toxopeus


Ik vond het zo jammer om te lezen dat er alleen een stappenplan is voor iPhones en Samsungs, dus stuurde ik Irene een berichtje hierover. Ik heb namelijk een Oppo!

Irene had direct een oplossing. Tijdens een online sessie van een half uur hebben we ook mijn instellingen zo gezet, dat ik nu ook de meest hoogst mogelijke kwaliteit aan foto's maak met mijn mobiel. Top! Blij mee!

Ik hou van close-up foto's maken. Irene heeft mij toen ook laten zien hoe ik het beste die macro foto's kon maken. Sindsdien maak ik nagenoeg bij elke wandeling wel een paar macro foto's. Super.

Jan Knijnenburg


I am a nature lover and love to capture the beauty of nature through my smartphones. But, it was never the same that I had seen .... Moreover, I found the 7 Essentiële - Foto's Maken Met Je Smartphone. Though it was in the Dutch language my curiosity was so high that I translated and found the answers to my questions.

Grishma Mehta
Stacks Image 1936

Stacks Image 1929

Stacks Image 1922Hi Irene,

Ik ben er klaar voor!
Jouw enthousiasme tijdens het doorlopen van het stappenplan voor mijn iPhone is alleen al leuk! Dit belooft wat voor morgen!

Yvonne Quint


Ik vond de online training 'Camera Ready' met mijn Samsung erg nuttig. Ik had inderdaad nog niet de tijd genomen om alle instellingen langs te lopen. De extra uitleg die je krijgt helpt direct.

Olaf Meinen


Wow! Dank voor het stappenplan. Wat werden de stappen goed uitgelegd! Heel duidelijk! Ik heb direct mijn instellingen hiervoor op mijn iPhone aangepast. En kijk uit naar het vervolg over een week!

Friedje den Hartogh
Stacks Image 1958

Stacks Image 1951

Stacks Image 1944De workshop smartphone fotografie is echt een aanrader. Handige tips & tricks om het maximale uit de camera van je telefoon te halen en daarnaast een ontzettend gezellige dag gehad.

Marielle Terwisse


Ik had inmiddels een Samsung Galaxy S22 i.p.v. een S20. Mijn specifieke vragen die ik had besprak ik persoonlijk met Irene. Geweldig!

Ilona Suarez

Voordat ik het eBook van Irene had gedownload, dacht ik jammer dat de foto's die ik met mijn gsm maak vaak onscherp zijn en slecht belicht. Ook met het zoomen werden de foto's qua kwaliteit behoorlijk slecht Nu ik het e-book heb doorgenomen, weet ik dat ik altijd een schoon doekje bij mij moet hebben en dat ik handmatig de focus in moet stellen voor het beste resultaat. Ook licht instellen is een van de tips die ik ben gaan gebruiken.

Theo NoordermeerStacks Image 1781

Stacks Image 1774

Stacks Image 1767
Hartelijk dank voor de leuke workshop afgelopen zaterdag. Ik heb veel gehad aan je fotografietips, maar ik wilde je ook nog laten weten dat ik het heel mooi vond om te zien hoe jij een fijne optimisme informele sfeer wist neer te zetten.

Ieke Schillings


Wat een leerzame, interessante en leuke workshop ‘Smartphone Fotografie’ van Irene! Via Make-A-Wish Nederland heb ik deelgenomen aan deze cursus. Er is nog veel meer met je mobiel mogelijk dan je aanvankelijk dacht om prachtige foto’s te maken. Alle tips & tricks waren zeer welkom ..

Marieke Gilsing

Ik vond de workshop buiten op Landgoed Ockenburgh heel leuk. Je doet het met veel passie, humor en enthousiasme, dat werkt aanstekelijk.

Petra Deken
FAQ


Zijn je workshops/trainingen ook geschikt voor beginners?
Ja zeker, de workshops/trainingen worden afgestemd op het kennisniveau. Met voorbeelden geef ik uitleg. Vragen worden beantwoord. Mocht tijd ontbreken dan kom ik na afloop persoonlijk alsnog erop terug.
Wat is de tijdsduur van de workshops?
De duur van de workshops wordt in overleg bepaald. De minimale duur is anderhalf uur.
De workshops waarop je vrij kunt inschrijven duren meestal tussen de 2,5 á 3,5 uur.

Als je mij een e-mail stuurt, dan hebben we binnen 24 uur contact.
irene@comfortworks.nl
Wat als ik een workshop met een speciaal onderwerp of thema wil?
Alle thema's en/of onderwerpen zijn mogelijk. Architectuur, macrofotografie, portretfotografie, Selfies, eten/drinken, (huis)dieren, bloemen, vakantiefotografie, zwart/wit fotografie, in de sneeuw ...

Stuur je een email met jouw specifieke vraag aan mij en dan bepreken we samen de mogelijkheden.
irene@comfortworks.nl
Kan een workshop plaatsvinden tijdens speciale gelegenheden?
Uiteraard! Workshops zijn juist ook heel leuk voor o.a. tijdens teambuilding, familiefeestjes, personeelsfeesten, vriendinnen uitjes ..

Stuur je verzoek rechtstreeks via e-mail aan mij. Binnen 24 uur krijg je een reactie van mij.
irene@comfortworks.nl
Heb ik een eigen lokatie nodig voor een workshop?
Geen probleem als je zelf niet over een lokatie beschikt. Buiten een workshop houden is ook heel goed mogelijk of anders gaan we samen op zoek naar een geschikte binnen lokatie.

Ik geef minimaal 2 keer per maand ook workshops op een eigen hele unieke en bijzondere lokatie. Wil je hier meer over weten, stuur mij een email en je hoort er alles over.
irene@comfortworks.nl

Heb je zelf een lokatie in gedachten of eentje beschikbaar. Helemaal prima. Ik geef workshops door heel Nederland.
Kan ik alleen maar deelnemen aan een workshop als ik met met meer mensen ben?
Nee hoor, je kunt je ook alleen aanmelden voor een workshop. Op een eigen hele unieke, inspirerende en bijzondere lokatie geeft Irene elke maand minimaal 2 groepsworkshops, die voor iedereen toegankelijk zijn.
Uiteraard ook met een lekker hapje en een drankje.
Wil je hierover meer weten, stuur Irene rechtstreeks een email, en ze vertelt je er meer over.
irene@comfortworks.nl
Als ik nog andere vragen heb, hoe kan ik die stellen?
Stuur je vraag via een e-mail en je krijgt binnen 24 uur persoonlijk een antwoord.
irene@comfortworks.nlContactgegevensComfortWorks

Irene Troost - eigenaar

irene@comfortworks.nl

0628716518

KvK 65746007

Algemene voorwaarden

2023

Stacks Image 2186