Het hart van Spectaculair Fotograferen Met Je Telefoon


Stacks Image 413

Mijn naam is Irene Troost.
In 2008 kreeg ik mijn eerste iPhone in handen. Als jong kind maakte ik foto’s met mijn vader’s fotocamera. Vervolgens met vele wegwerpcamera’s en later mijn eigen spiegelreflexcamera's met alle te bedenken extra's.
Hoewel ik in eerste instantie mijn camera’s en toebehoren nog overal meenam, stapte ik toch al snel over naar 100% fotograferen met mijn telefoon.

Door mijn nieuwsgierige aard las ik als kind veel over fotografie en door van alles uit te proberen leerde ik volop.
Met de overgang naar smartphone fotografie was er weer veel nieuws te ontdekken en hierdoor ontwikkelde ik een geheel eigen manier van foto’s maken.

Ik word letterlijk super blij van foto’s maken. In mijn workshops en trainingstrajecten deel ik meer dan alleen mijn verworven kennis. Ook mijn enorme levensvreugde komt absoluut aan bod.

Met 'joie de vivre' omschrijft feitelijk wie ik ben en is ook hoe ik in het leven sta. Ben je bij mij in de buurt, dan ontdek je dit direct.

Je voelt het, wordt vaak gezegd. Mijn warmte en dat ik vrolijk ben. Het werkt aanstekelijk. Dit is het meest genoemde compliment dat ik over mijzelf ontvang. Wat mij ook erg blij maakt.

Naast mijn innerlijke blijdschap heeft nieuwsgierigheid mij altijd geholpen op mijn ontdekkingstochten. Mijn leermomenten. Want op avontuur gaan is ook iets dat mijn hart laat stralen. Ik ben een echte explorer. Overal. Ik onderzoek en creëer maar wat graag. Ook in fotografie.

Zo knutselde ik als tiener van een oud sigarendoosje een fototoestel, maakte er een heuse foto mee die ik in een donkere kamer ontwikkelde. Fantastisch vind ik dat!

Waar ik blij mee ben, is dat ik het plaatje nog steeds heb, inclusief de hele beschrijving over hoe ik het voor elkaar heb gekregen.

Schrijven vind ik fijn vind om te doen en over fotograferen met je telefoon heb ik inmiddels behoorlijk wat blogs, ebooks en stappenplannen geschreven.

Deelnemers starten vaak met mijn ultieme online stappenplan, waarmee ze zichzelf direct Camera Ready maken met hun mobiele telefoon. En klaar om er al dan niet samen verder mee aan de slag te gaan.

De gedachte dat ik jou dit en nog veel meer ook ooit kan leren maakt mij eigenlijk al blij, maar ik loop op de zaken vooruit. Je hebt mogelijk pas kortgeleden mijn naam ergens gehoord of gelezen, waardoor je nu misschien voor de eerste keer iets over mij leest. Je mag van mij weten, dat ik het super leuk vind dat je er bent!

Mocht je willen weten wat anderen zeggen, lees dan nog even verder. En wie weet zien wij elkaar snel!
zonnige groet,
Stacks Image 417


Zij gingen je voor ...


Hartelijk dank voor de leuke workshop afgelopen zaterdag. Ik heb veel gehad aan je fotografietips, maar ik wilde je ook nog laten weten dat ik het heel mooi vond om te zien hoe jij een fijne optimisme informele sfeer wist neer te zetten.

Ieke Schillings

Wat een leerzame, interessante en leuke workshop ‘Smartphone Fotografie’ van Irene! Via Make-A-Wish Nederland heb ik deelgenomen aan deze cursus. Er is nog veel meer met je mobiel mogelijk dan je aanvankelijk dacht om prachtige foto’s te maken. Alle tips & tricks waren zeer welkom ..

Marieke Gilsing

Ik vond de workshop buiten op Landgoed Ockenburgh heel leuk. Je doet het met veel passie, humor en enthousiasme, dat helpt.

Petra DekenMet je fantastische iPhone of Samsung direct kwalitatief mooiere foto's maken!

Met de online training 'het ultieme stappenplan' regel jij dit ook!

Ontdek wat dit voor je telefoon betekent en grijp deze unieke kans!


Hi Irene,Ik ben er klaar voor! Jouw enthousiasme tijdens het doorlopen van het stappenplan voor mijn iPhone is alleen al leuk! Dit belooft wat voor morgen!

Yvonne Quint


Je telefoon + mijn stappenplan = het ultieme recept voor bloedmooie foto’s maken met je telefoon

Nu met de leuke deal: CHECK de timer!Ik vond de online training 'Camera Ready' met mijn Samsung erg nuttig. Ik had inderdaad nog niet de tijd genomen om alle instellingen langs te lopen. De extra uitleg die je krijgt helpt direct.

Olaf Meinen


Leg een beproefde basis vast die jou direct helpt bij het maken van foto’s met je telefoon.

Deal geldig als de TIMER loopt!Wow! Dank voor het stappenplan. Wat werden de stappen goed uitgelegd ! Heel duidelijk ! Ik heb direct mijn instellingen hiervoor op mijn iPhone aangepast. En kijk uit naar het vervolg over een week!

Friedje den Hartogh


Met de beproefde basis zie niet alleen jij direct het verschil, maar iedereen die jouw foto's onder ogen krijgt!

Pak de DEAL voordat het te laat is!

FAQ


 • Zijn je workshops/trainingen ook geschikt voor beginners?
  Ja zeker, alle workshops/trainingen worden afgestemd op de kennis van de deelnemer(s). En vragen worden beantwoord. Mocht de tijd ontbreken dan kom ik er na afloop via een persoonlijk bericht alsnog op terug.
 • Hoe lang duren de workshops meestal?
  De duur van de workshops wordt altijd in overleg bepaald. De minimale duur is anderhalf uur.
  Als je Irene een e-mail stuurt krijg je binnen 24 uur antwoord.
  irene@comfortworks.nl
 • Wat als ik een workshop met een speciaal onderwerp of thema wil?
  Architectuur, macrofotografie, portretfotografie, Selfies, eten/drinken, vakantiefotografie, zwart/wit fotografie, in de sneeuw ..te veel om op te noemen. Alles is in overleg mogelijk. Stuur je een email met jouw specifieke vraag aan Irene en dan bespreek je met haar de mogelijkheden.
  irene@comfortworks.nl
 • Wat als ik een workshop voor een speciale gelegenheid wil?
  Workshops voor teamuitjes, familiefeestjes e.d. zijn mogelijk. Stuur je verzoek rechtstreeks via e-mail aan Irene
  irene@comfortworks.nl
 • Heb ik een eigen lokatie nodig voor een workshop?
  Geen probleem als je zelf niet over een lokatie beschikt. Buiten een workshop is ook mogelijk.
  Daarnaast geeft Irene regelmatig ook workshops op een eigen hele unieke en bijzondere lokatie. Wil je hier meer over weten, stuur haar rechtstreeks en je hoort er alles over.
  Heb je zelf een lokatie in gedachten of al eentje beschikbaar. Helemaal prima. Irene geeft workshops door heel Nederland.
  irene@comfortworks.nl
 • Kan ik ook alleen of met iemand anders aansluiten bij workshops?
  Dat kan zeker. Op een eigen hele unieke en bijzondere lokatie geeft Irene elke maand minimaal 2 groepsworkshops, die voor iedereen toegankelijk zijn. Uiteraard ook met een lekker hapje en een drankje. Wil je hierover meer weten, stuur Irene rechtstreeks een email, en ze vertelt je er meer over.
  irene@comfortworks.nl
 • Kan ik vragen stellen als iets niet duidelijk is?
  Uiteraard. Stuur je vraag via een e-mail en je krijgt persoonlijk antwoord van Irene.
  irene@comfortworks.nl