Ontdek

de magie van Smartphone Fotografie

— A picture is worth a thousand words


Het hart van Spectaculair Fotograferen Met Je Telefoon

Stacks Image 1556
Mijn naam is Irene Troost.


In 2008 kreeg ik mijn eerste iPhone in handen. Als jong kind maakte ik foto’s met mijn vader’s fotocamera. Vervolgens met vele wegwerpcamera’s en later mijn eigen spiegelreflexcamera's met alle te bedenken extra's.

Hoewel ik in eerste instantie mijn camera’s en toebehoren nog overal meenam, stapte ik toch al snel over naar 100% fotograferen met mijn telefoon.
Door mijn nieuwsgierige aard las ik als kind veel over fotografie en door van alles uit te proberen leerde ik volop. Met de overgang naar smartphone fotografie was er weer veel nieuws te ontdekken en hierdoor ontwikkelde ik een geheel eigen manier van foto’s maken.

Ik word letterlijk super blij van foto’s maken. In mijn workshops en trainingstrajecten deel ik meer dan alleen mijn verworven kennis. Ook mijn enorme levensvreugde komt absoluut aan bod.

'Joie de vivre' omschrijft feitelijk wie ik ben en is ook hoe ik in het leven sta.
Ben je bij mij in de buurt, dan ontdek je dit direct.
Je voelt het, wordt vaak gezegd. Mijn warmte en dat ik vrolijk ben. Het werkt aanstekelijk.

Dit zijn de meest genoemde complimenten over mij.Naast mijn innerlijke blijdschap heeft nieuwsgierigheid mij altijd geholpen op mijn ontdekkingstochten. Mijn leermomenten. Op avontuur gaan is ook iets dat mijn hart laat stralen. Ik ben een echte explorer. Overal. Ik onderzoek en creëer graag. Ook met fotografie.

Zo knutselde ik als tiener van een oud sigarendoosje een fototoestel, maakte er een heuse foto mee die ik in een donkere kamer ontwikkelde.

Fantastisch vind ik dat!

Ik zal altijd de magie van Smartphone Fotografie blijven onderzoeken. Regelmatig plan in een halve of soms zelf een hele dag in om technieken, tools, tips en trucs verder te ontdekken, zodat ik dit weer kan doorgeven aan mijn workshop deelnemers.

Stacks Image 1974Waar ik ook zo blij mee ben, is dat ik dat plaatje,
dat ik met mijn eigen knutselwerk maakte, nog steeds heb.

Inclusief de hele beschrijving over hoe ik het voor elkaar heb gekregen!Stacks Image 1986

Schrijven is steeds meer dan alleen een hobby van mij. Over fotograferen met je telefoon heb ik inmiddels al veel blogs, ebooks en stappenplannen geschreven.

Met mijn ultieme stappenplan ontdekken deelnemers hoe ze de meest hoogst mogelijke kwaliteit foto’s maken. Ze missen geen enkel foto moment meer en weten bij elke opportunity exact wat ze moeten doen om dat vast te leggen wat ze ook willen laten zien.

De gedachte dat ik jou dit en nog veel meer ook ooit kan leren maakt mij eigenlijk al blij, maar ik loop misschien wel op de zaken vooruit.
Je hebt misschien pas kortgeleden mijn naam ergens gehoord of gelezen, waardoor je nu voor de eerste keer meer over mij leest.

Weet, dat ik het super leuk vind dat je er bent!

Natuurlijk helemaal, als wij elkaar persoonlijk binnenkort de hand schudden, omdat je een workshop van mij volgt en je daarom hier nu bent.

Mocht je willen weten wat anderen na een workshop, een online training of na het lezen van een van mijn blogs of ebooks zeggen, lees dan hieronder nog even verder.

En ook over een aantrekkelijke tijdelijke actie.

zonnige groet,

Stacks Image 1990

Stacks Image 1614Dit is wat anderen zeggen ...


Hartelijk dank voor de leuke workshop afgelopen zaterdag. Ik heb veel gehad aan je fotografietips, en ik wilde je ook nog laten weten dat ik het heel mooi vond om te zien hoe jij een fijne optimisme informele sfeer wist neer te zetten.

Ieke Schillings


Wat een leerzame, interessante en leuke workshop ‘Smartphone Fotografie’ van Irene! Via Make-A-Wish Nederland heb ik deelgenomen aan deze cursus. Er is nog veel meer met je mobiel mogelijk dan je aanvankelijk dacht om prachtige foto’s te maken. Alle tips & tricks waren zeer welkom ..

Marieke Gilsing

Ik vond de workshop buiten op Landgoed Ockenburgh heel leuk. Je doet het met veel passie, humor en enthousiasme, dat werkt aanstekelijk.

Petra DekenStacks Image 1936

Stacks Image 1929

Stacks Image 1922Met je fantastische iPhone of Samsung direct kwalitatief mooiere foto's maken!

Met de online training 'het ultieme stappenplan' regel jij dit ook!
Ontdek wat dit voor je telefoon betekent en grijp deze unieke kans!
Hi Irene,

Ik ben er klaar voor!
Jouw enthousiasme tijdens het doorlopen van het stappenplan voor mijn iPhone is alleen al leuk! Dit belooft wat voor morgen!

Yvonne Quint


Ik vond de online training 'Camera Ready' met mijn Samsung erg nuttig. Ik had inderdaad nog niet de tijd genomen om alle instellingen langs te lopen. De extra uitleg die je krijgt helpt direct.

Olaf Meinen


Wow! Dank voor het stappenplan. Wat werden de stappen goed uitgelegd! Heel duidelijk! Ik heb direct mijn instellingen hiervoor op mijn iPhone aangepast. En kijk uit naar het vervolg over een week!

Friedje den HartoghLeg de beproefde basis vast die jou direct helpt bij het maken van foto’s met je telefoon.Deal geldig als de TIMER loopt!


Stacks Image 1958

Stacks Image 1951

Stacks Image 1944


Je telefoon + mijn stappenplan = het ultieme recept voor bloedmooie foto’s maken met je telefoonNu met de leuke deal: CHECK de timer!


Stacks Image 1781

Stacks Image 1774

Stacks Image 1767Met de beproefde basis zie niet alleen jij direct het verschil, maar iedereen die jouw foto's onder ogen krijgt!Pak de DEAL voordat het te laat is!FAQ


Zijn je workshops/trainingen ook geschikt voor beginners?
Absoluut! De workshops/trainingen worden afgestemd op het aanwezige kennisniveau. Ze zijn geschikt voor zowel beginners die hun eerste stappen zetten in de wereld van Smartphone Fotografie tot de meer reeds doorgewinterde professionals die graag hun mobiele fotografie technieken willen aanscherpen.
Wat is de tijdsduur van de workshops?
De duur van de workshops wordt in overleg bepaald. De minimale duur is anderhalf uur.
De workshops met een open inschrijving duren meestal tussen de 2,5 á 3,5 uur.

Als je mij een e-mail stuurt, dan hebben we binnen 24 uur contact.
irene@comfortworks.nl
Wat als ik een workshop met een speciaal onderwerp of thema wil?
Alle thema's en/of onderwerpen zijn mogelijk. Architectuur, macrofotografie, portretfotografie, Selfies, eten/drinken, (huis)dieren, bloemen, vakantiefotografie, zwart/wit fotografie, in de sneeuw ...

Stuur je een email met jouw specifieke vraag aan mij en dan bepreken we samen de mogelijkheden.
irene@comfortworks.nl
Kan een workshop plaatsvinden tijdens speciale gelegenheden?
Uiteraard! Workshops zijn juist ook heel leuk voor o.a. tijdens teambuilding, familiefeestjes, personeelsfeesten, vriendinnen uitjes ..

Stuur je verzoek rechtstreeks via e-mail aan mij. Binnen 24 uur krijg je een reactie van mij.
irene@comfortworks.nl
Heb ik een eigen lokatie nodig voor een workshop?
Geen probleem als je zelf niet over een lokatie beschikt. Buiten een workshop houden is ook heel goed mogelijk of anders gaan we samen op zoek naar een geschikte binnen lokatie.

Ik geef minimaal 2 keer per maand ook workshops op een eigen hele unieke en bijzondere lokatie. Wil je hier meer over weten, stuur mij een email en je hoort er alles over.
irene@comfortworks.nl

Heb je zelf een lokatie in gedachten of eentje beschikbaar. Helemaal prima. Ik geef workshops door heel Nederland.
Kan ik alleen maar deelnemen aan een workshop als ik met met meer mensen ben?
Nee hoor, je kunt je ook alleen aanmelden voor een workshop. Op een eigen hele unieke, inspirerende en bijzondere lokatie geeft Irene elke maand minimaal 2 groepsworkshops, die voor iedereen toegankelijk zijn.
Uiteraard ook met een lekker hapje en een drankje.
Wil je hierover meer weten, stuur Irene rechtstreeks een email, en ze vertelt je er meer over.
irene@comfortworks.nl
Als ik nog andere vragen heb, hoe kan ik die stellen?
Stuur je vraag via een e-mail en je krijgt binnen 24 uur persoonlijk een antwoord.
irene@comfortworks.nlContactgegevensComfortWorks

Irene Troost - eigenaar

irene@comfortworks.nl

0628716518

KvK 65746007

Algemene voorwaarden

2024

Stacks Image 2005